NIEUW in het salon, Youngblood mineral make-up!

We hebben voor dit make-up merk gekozen omdat dit erg aanleunt bij onze filosofie van huidverbetering! Youngblood werkt met natuurlijke zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen die een verzachtende werking hebben op de gevoelige en beschadigde huid. Daarom werkt Youngblood alleen met de hoogste kwaliteit mineralen. Dat zorgt ervoor dat de make-up er natuurlijk uitziet en gemakkelijk aanbrengt.

Vandaag de dag biedt Youngblood Mineral Cosmetics make-up voor het gezicht, ogen en lippen in mooie natuurlijke kleuren. Dankzij de ultieme fijne pigmenten is het product ongelofelijk populair bij visagisten over de gehele wereld. Beroemdheden als Cameron Diaz en Jennifer Lopez gebruiken Youngblood dagelijks.

Ons favoriete product: de mineral powder foundations! Het is een foudation in poedervorm die zodra hij in aanraking komt met de huid smelt als een crème. Het bedekt alle roodheden en oneffenheden maar lijkt super natuurlijk! Ook kan je er zeker van zijn dat je geen troep op je huid smeert, door de 100% mineralen maakt het je huid juist nog sterker en beschermt ze van invloeden van buitenaf.

Kom zeker eens langs en wij proberen het graag bij u!